اول، داشتن یک دماسنج شیرینی خوب است و من یکی دارم. اما، متوجه شدم که داشتن یکی از دماسنجهای بدون لمس هدف و نقطه دستی که بدون قرار دادن آن در دیگ استفاده میکنید، حماسی است.
میتوانید ببینید که من از آن در ویدیوی بالا استفاده میکنم یک چیز کمتر تمیز میشود! ثانیاً، اگر کاغذ روغنی دارید، باید ورقه پخت خود را با آن بپوشانید.
یخ نبات یزد افضلی به کاغذ روغنی نمی چسبد و لازم نیست کاری به کاغذ روغنی انجام دهید. آب نبات خنک شده درست می لغزد. اگر کاغذ روغنی ندارید، می توانید از کاغذ مومی استفاده کنید و به آرامی آن را با اسپری نچسب آشپزی بپوشانید تا آب نبات نچسبد.
قبلاً از من سؤال شده بود که آیا تیز است و در حالی که نقاط می توانند تیز باشند، لبه ها اینطور نیستند. این مانند خوردن یک آبنبات چوبی روی چوب است، بنابراین اگر آن را گاز بگیرید و لبه ای از آن باقی بماند، نه زبان شما را می برید و نه چیزی.
اما لقمه های نوک تیز، بدیهی است که نوک تیز هستند، بنابراین اگر آبنبات چوبی به آنها نمی دهید، شاید آن را به کودکان ندهید.
بنابراین، اگر نباید آن را در یخچال قرار دهید، برای نگهداری این لیوان خوراکی عالی چه کاری می توانید انجام دهید؟
من تو را به آنجا رساندم نه تنها میتوانید آن را در یک کیسه یا ظرف زیپدار در فریزر قرار دهید، بلکه میتوانید آن را در دمای اتاق و در همان مکان بدون هوا نگهداری کنید.
من حدود 4 سال است که یک دسته از آب نبات شیشه ای شکسته در فریزر خود در یک کیسه زیپ دار دارم و هیچ آسیبی متوجه نشده ام – به جز این واقعیت که بچه ها مدام یواشکی گاز می گیرند.
شکر شیشه ای درست مانند آبنبات چوبی عمل می کند، بنابراین می توانید برای نگهداری آن را در کاغذ روغنی بپیچید – اما اگر خیس شود، شروع به چسبندگی و ذوب شدن می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.