مصرف کالری شیره خرما و شیره انگور توسط حیوانات خانگی

شربت خرما یک شیرین کننده کاملا طبیعی است که بسیاری از مردم در گذشته به آن اهمیت نمی دادند. اکنون باید بدانید که آنها برای همه به خصوص برای نوزادان فوایدی نیز دارند. زیرا کالری شیره خرما بسیار پایین می باشد.

شربت خرما نه تنها مغذی است بلکه خوشمزه است و از خرما تهیه می شود. می توانید آن را روی پنکیک، دسر، بستنی و انواع مختلف غذاها بپاشید.

گزینه ها بی پایان هستند! شربت خرما شیرین کننده ای است که به اندازه شکر شناخته شده نیست، اما اگر به دنبال جایگزینی سالم برای شکر هستید، ارزش آن را دارد که به شربت خرما مراجعه کنید.

کالری شیره انگور بسیار پایین می باشد و همه افراد متقاضی این محصول مفید هستند.

حتی اگر ممکن است در سوپرمارکت‌ها و همچنین فروشگاه‌های مواد غذایی سالم خریداری شود، اکثریت قریب به اتفاق مردم احتمالاً از وجود آن بی‌اطلاع هستند، علی‌رغم این واقعیت که استدلال‌های قانع‌کننده زیادی به نفع استفاده از آن وجود دارد.

طعم فوق العاده ای دارد و از طرق مختلف برای سلامتی شما مفید است. برای تولید شربت خرما، جایگزینی سالم برای شکر تصفیه شده، تنها چیزی که نیاز دارید آب و خرما است.

این شیرین کننده جایگزین همیشه کالری کمتری نسبت به شکر سفید ندارد، اما یک قند طبیعی است که مراحل پردازش کمتری را نسبت به شکر معمولی طی می کند.

شیره خرما

علاوه بر این، بدون شک برای سلامتی شما در مقایسه با شکر گرانول که محتوای غذایی زیادی ندارد، بهتر است. خرما منبع عالی بسیاری از مواد معدنی از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و بسیاری از عناصر کمیاب است.

بنابراین شربت خرما باید حداقل برخی از این اجزای اساسی را داشته باشد تا به عنوان یک گزینه مغذی واجد شرایط باشد. نشانه هایی وجود دارد که مدت زمان زیادی از شربت خرما استفاده شده است.

همانطور که می دانید کالری کلوچه خرمایی به جهت وجود خرما درون آن هم بسیار خوشمزه و هم کالری پایینی دارد.

برای مدت بسیار طولانی، در خاورمیانه، جایی که خرما فراوان بود، این امر رایج بود. عسل خرما و ملاس خرما دو نام دیگر برای این محصول هستند.

کسب و کارها در سراسر جهان، به ویژه آنهایی که در هند و کالیفرنیا هستند، که به دلیل کشت موفق خرما مشهور هستند، شربت خرما درست می کنند و آن را در بطری به مشتریان می فروشند.

کسانی که قبلا هرگز آن را امتحان نکرده‌اند و همچنین کسانی که با این غذا آشنا هستند، می‌توانند با کمک این دستور العمل متوجه شوند که فرآیند آماده‌سازی چقدر ساده است و تنها به تعداد انگشت شماری از مواد اولیه و رویکردی ساده نیاز دارد.

این تکنیک که فقط به آب و خرما نیاز دارد، شامل شستن خرما و سپس اجازه دادن به مدتی در آب گرم می شود تا نرم شود. میوه به سادگی پس از رسیدن به مرحله نرم له می شود تا مقدار قابل توجهی از شیرینی موجود در آن حذف شود.

پس از آن، مایع را از طریق پارچه پنیر یا موسلین که بسیار ریز بافته شده اند، فیلتر می کنند. پس از پرس اولیه، خمیر را دوباره هیدراته می کنند تا آخرین قطره مایع ممکن از آن استخراج شود.

بهتر است که کالری سوهان را به اندازه مصرف کنید تا دچار مشکلی نشوید.

می بینید که مایع در این مرحله کاملاً آبکی و رقیق است. برای اینکه این مایع به شربت تبدیل شود، باید آن را در یک قابلمه گرم کنید تا به طور فزاینده ای لزج شود و مدام هم بزنید تا از آتش گرفتن آن جلوگیری شود.

بعد از چند دقیقه پختن با حرارت متوسط، قوام شربت باید شبیه عسل باشد، زیرا به میزان قابل توجهی غلیظ می شود. اکنون می توانید شروع به مصرف شربت خرمایی که آماده کرده اید کنید.

  • منابع:
    1. date syrup benefits for babies that you didn’t know
  • تبلیغات: 
    1. برنامه موقت ایالات متحده برای روپوش
    2. محافظ روبالشی هتل پیشرفته
    3. آجیل فروشی که یک شبه راه صد ساله را پیمود.
    4. فروش مکمل بنزین کاربراتور

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.