در حالی که پرورش گوجه فرنگی تهران به طور سنتی به دلیل تمایل به افزایش مداوم عملکرد و معرفی صفاتی که ماندگاری طولانی را فراهم می کند انجام می شود، مصرف کنندگان آماده هستند تا حق بیمه معقولی را برای طعم و مزه بپردازند.
بنابراین، مشخص کردن ترجیحات طعم گوجه فرنگی و تعریف مبنای ژنتیکی اساسی آن ضروری است.
این بررسی پیشنهاد میکند که چگونه مجموعه دادههای جامعی که تا به امروز گردآوری شدهاند، میتوانند «طراحی منطقی دقیق» منابع ژرم پلاسم گوجهفرنگی را با کیفیت ارگانولپتیک بهبودیافته برای آینده اجازه دهند.
بعدها گوجه فرنگی به اروپا وارد شد. ماتیولی گیاه شناس ایتالیایی در سال 1544 انواع میوه های مسطح، گرد و تقسیم شده را توصیف کرد.
این نشان میدهد که میوههای گوجهفرنگی با اشکال مختلف احتمالاً از آمریکا به اروپا رسیدهاند، گوجه فرنگی فوراً توسط اروپایی ها برای مصرف پذیرفته نشد.
زیرا در زمان ها و مناطق مختلف به عنوان سمی، یک ماده تقویت کننده جنسی، زینتی، با ارزش برای سس ها و سوپ ها، یک درمان معجزه آسا، و در نهایت، یک ماده تشکیل دهنده سالاد تازه در نظر گرفته می شد.
تا اواسط قرن نوزدهم بود که گوجه فرنگی جزء منظم رژیم غذایی در بریتانیا و آمریکای شمالی شد؛ در مقابل گوجهفرنگی تا قرن هجدهم در اروپای جنوبی بهتر دریافت، بهطور گسترده کشت و بهعنوان غذا مصرف شد، که بنابراین میتوانست به مرکز ثانویه تنوع تبدیل شود.
گوجه فرنگی با ارزش ترین گونه میوه و باغی در سراسر جهان است؛ با این حال میوههای ارقام مدرن گوجهفرنگی در مقایسه با اجدادشان، اغلب بهعنوان طعم نامطلوب یا فاقد طعم توصیف میشوند.
طعم یک میوه گوجه از ترکیب پیچیده ای از مزه ها و متابولیت های فرار، از جمله قندها، اسیدها، اسیدهای آمینه و مواد فرار مختلف ناشی می شود.
با این حال، تفاوتهای قابلتوجهی در طعم میوه در بین انواع گوجهفرنگی رخ میدهد که در نتیجه تجربیات مصرفکننده مختلط است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.