یافته های منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان می دهد که قهوه در شیراز در حالی که یک شب کم خواب تأثیر محدودی بر متابولیسم ما دارد، نوشیدن قهوه برای بیدار کردن شما از خواب می تواند تأثیر منفی بر کنترل قند خون (قند) داشته باشد.
با توجه به اهمیت حفظ سطح قند خون در محدوده ایمن برای کاهش خطر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 و بیماری قلبی، نویسندگان می گویند که این یافته ها می تواند پیامدهای سلامتی گسترده ای داشته باشد، از جمله: به ویژه با توجه به محبوبیت جهانی قهوه.
برای مطالعه خود، فیزیولوژیست ها از 29 مرد و زن سالم خواستند تا سه تجربه مختلف شبانه را به ترتیب تصادفی انجام دهند. در یک وضعیت، شرکت کنندگان خواب شبانه معمولی داشتند و صبح که از خواب بیدار می شدند باید یک نوشیدنی شیرین مصرف می کردند.
در موقعیتی دیگر، شرکت کنندگان دچار اختلال خواب شبانه شدند، به طوری که محققان هر ساعت آنها را به مدت پنج دقیقه از خواب بیدار کردند، سپس پس از بیدار شدن به آنها همان نوشیدنی شیرین داده شد.
در مورد دیگر، شرکت کنندگان همان اختلال خواب را تجربه کردند، اما این بار ابتدا 30 دقیقه قبل از مصرف نوشیدنی شیرین، قهوه سیاه قوی به آنها داده شد.
در هر یک از این آزمایشها، نمونههای خون شرکتکنندگان پس از نوشیدنی گلوکز گرفته شد که از نظر محتوای انرژی (کالری)، نشاندهنده چیزی بود که معمولاً میتوان برای صبحانه مصرف کرد.
به این ترتیب، یافتههای آنها نشان میدهد که خواب آشفته شبانه، پاسخهای گلیسمی (انسولین) شرکتکنندگان به صبحانه را در مقایسه با خواب عادی شبانه بدتر نمیکند.
در واقع، تحقیقات قبلی نشان میدهد که از دست دادن ساعات زیادی خواب در یک یا چند شب میتواند اثرات متابولیکی منفی داشته باشد. بنابراین مایه اطمینان خاطر است که بدانید یک شب خواب پراکنده، مانند بی خوابی، برای داشتن همان اثر کافی نیست.
با این حال، قهوه سیاه قوی مصرف شده قبل از صبحانه به طور قابل توجهی پاسخ گلیسمی به صبحانه را حدود 50٪ افزایش می دهد. اگرچه بررسی های سطح جمعیت نشان می دهد که قهوه ممکن است با سلامت کلی مرتبط باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.