عناب دارای خاصیت بسیار غنی از فیبر غذایی است. فیبرها در بدن نقش های زیادی دارند. اول از همه، آنها حمل و نقل را تحریک می کنند، به مبارزه با یبوست کمک می کنند و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کنند.
عناب پیوندی به دلیل محتوای ویتامین C جالبی که دارد، غذای جالبی است که باید سعی کنید آن را در زندگی روزمره خود ادغام کنید.
آنها اثر تنظیمی بر سطح قند و کلسترول خون دارند. در نهایت، فیبرها دارای اثر سیری زا هستند و امکان کنترل بهتر غذای دریافتی و مدیریت وزن طولانی مدت بهتر را فراهم می کنند.
برای دوستداران میوه های خشک، شما را راضی خواهد کرد. علاوه بر این، این میوه اصلی تنوع را در منو به ارمغان می آورد و باعث خوشحالی خوش خوراک ها می شود.
عناب میوه درخت عناب معمولی، درختی از خانواده Rhamnaceae است. گاهی اوقات به آن “خرمای قرمز چینی” یا حتی “چیچوله” نیز می گویند. اصالتاً از آسیای مرکزی و هیمالیا است و چندین هزار سال است که در چین کشت می شود.
در فرانسه، به ندرت تازه در غرفه ها یافت می شود، مگر در چند فروشگاه مواد غذایی تخصصی. عناب با رنگ قرمز زیبا و گوشت شیرینش شایسته شناخته شدن بیشتر در فرانسه است.
عناب به اشکال مختلف به بازار عرضه می شود. در واقع، آنها را می توان در شیشه های نگهداری شده در مشروب، تازه یا خشک ارائه کرد. وقتی صحبت از عناب تازه می شود.
میوه ای سفت با پوست صاف و بدون لکه یا کبودی روی سطح آن انتخاب کنید. از طرف دیگر عناب های خشک شده باید رنگ تیره ای نزدیک به خرما داشته باشند.
در صورت امکان، توصیه می کنیم از آدامس های ارگانیک استفاده کنید.عناب تازه و تازه برای چند روز در کشوی سبزیجات یخچال نگهداری می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.