مصریان باستان آجیل و میوه ها را با عسل نگهداری می کردند و در قرون وسطی پزشکان آموخته بودند که چگونه طعم بد داروهای خود را با شیرینی بپوشانند، روشی که هنوز هم رایج است.
آلوهای قندی پخته شده در قرن هفدهم در انگلستان شناخته شده بودند و به زودی در مستعمرات آمریکا ظاهر می شدند، جایی که آب نبات شربت افرا در شمال رایج بود و شیرینی با دانه بنه در جنوب به همان اندازه وسوسه انگیز بود.
در نیو آمستردام میتوان از «مارچپان» یا «مارزیپان» لذت برد، که یک نبات رنگی طعم دار تزئینی بسیار قدیمی است که از بادام آسیاب شده به شکل خمیری شیرین درست میشود.
در حالی که بریتانیاییها به این شیرینیها «شیرین میت» میگفتند، آمریکاییها «آب نبات» را از قندی عربی، «ساخته شده از شکر» نامیدند، اگرچه در قرن پانزدهم «آب نبات» در انگلیسی پیدا میشود.
کاراملها شناخته شده بودند. در اوایل قرن هجدهم و آب نبات چوبی در دهه 1780… “آب نبات های سخت” ساخته شده از طعم لیمو یا نعناع فلفلی در اوایل قرن نوزدهم رایج بودند.
اما کشف شکلات شیری در سوئیس در سال 1875 بود که آب نبات آمریکایی را به چنین پدیده ای در اواخر قرن نوزدهم تبدیل کرد. – دایره المعارف غذا و نوشیدنی آمریکایی امروز آب نبات ها در هر لحظه ممکن با ما هستند.
ما در فیلم آب نبات داریم، برای روز ولنتاین آب نبات داریم، در عید پاک آب نبات داریم و هالووین را فراموش نکنید. ما آمریکایی ها در طول هالووین حداکثر آب نبات مصرف می کنیم.
با این حال، زمانی در دوران رکود بزرگ وجود داشت که نبات ها به عنوان یک منبع تغذیه سالم و ارزان به بازار عرضه می شدند. بسته بندی نبات به اندازه خود آب نبات بخش مهمی در بازاریابی آب نبات ها است. امروزه ما انواع مختلفی از نبات ها داریم.
آب نبات های سفت سنتی، تافی، شیرین بیان، صمغی، لوبیاهای ژله ای، آب نبات، ترش، نعناع فلفلی، چوب ها، آب نبات های سنگی. در اینجا چند نکته جالب در مورد آب نبات وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.