به لطف سلنیوم که به مقدار زیاد در پسته پیوندی یافت می شود، سیستم ایمنی بدن تحریک می شود و همچنین هنگام قرار گرفتن فلزات سنگین در بدن از مسمومیت جلوگیری می شود.
از جوشانده پسته در طب عامیانه برای مبارزه با کم خونی و سوء تغذیه استفاده می شود. روغن پسته به از بین بردن کک و مک و لکه های پیری کمک می کند، پوست را نرم می کند. همه چیز در مورد آنتی اکسیدان لوتئین موجود در پسته است.
پسته همچنین تأثیر مفیدی بر قلب دارد که توسط پزشکان تأیید شده است: به لطف اسیدهای چرب، آنها به سوزاندن کلسترول “بد” کمک می کنند و از ایجاد حملات قلبی و تصلب شرایین جلوگیری می کنند.
ویتامین هایی مانند پتاسیم و منیزیم ضربان قلب را عادی می کنند و رگ های خونی را تقویت می کنند. برای این کار کافی است روزانه تا 15 عدد پسته مصرف شود و برای کودکان بیش از 7 عدد. لوتئین نه تنها برای پوست مفید است، بلکه برای بینایی نیز مفید است.
باعث افزایش قدرت بینایی می شود و پیشگیری خوبی است. بهبود سلامت چشم لوتئین به عنوان یک فیلتر نور از شبکیه در برابر آسیب محافظت می کند.
درختان پسته اغلب رشد می کنند که فوایدی نیز دارند. آنها حاوی تانن هستند، یک ماده قابض که التهاب بافت های مخاطی را تسکین می دهد.
پسته اغلب در ضدعفونیکنندهها، داروهای ترمیم زخم، درمانهای استوماتیت، بیماریهای پریودنتال استفاده میشود. پسته نباید مورد سوء استفاده قرار گیرد.
زیرا افزایش مقدار آن میتواند منجر به حالت تهوع و سرگیجه شود. حساسیت زا بودن محصول را فراموش نکنید: افراد مبتلا به عدم تحمل پسته ممکن است.
مشکلات گوارشی از جمله اسهال، نفخ و گرفتگی معده را تجربه کنند. در دوران بارداری باید از مصرف این آجیل اجتناب کرد زیرا باعث زایمان زودرس می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.